Menu

Prolog Kerékpárüzlet Webáruház

A Prolog Kerékpárüzlet évek óta a kiemelkező szerviz és alkatrészellátást biztosító SHIMANO SERVICE CENTER kitüntető címet viseli !  Mindig tartunk készleten kiváló minőségű SHIMANO alkatrészeket.

A+ A A-

BG FIT - Fit Integration Technology

  • 26 ápr.

Felhasználó értékelés

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

Kerékpár testre szabás mindenkinek!

A BG Fit egy a kerékpározás tökéletesítését szolgáló átfogó filozófia, melyet Dr. Andy Pruitt az Amerikai Coloradóban levő Sport Egészségügyi Fejlesztő Központ (PA of the Boulder Center for Sport Medicine) vezetője tökéletesít hosszú évek tapasztalatai és kutatásai alapján.
A fejlesztésekben aktívan részt vállal a kiváló minőségű kerékpárjairól híres Specialized kerékpárgyártó cég és több a világ élmezőnyéhez tartozó Pro Tour csapat is, mint például a Quick Step és a Saxo Bank beleértve kimagasló sporteredményeket elérő versenyzőket is, mint Fabian Cancellara és az elmúlt években csúcsra jutott testvérpár Andy és Frank Schleck, vagy éppen a sprinter király Mark Cavendish.

A BG Fit célja a kerékpáros és a kerékpár tökéletes összhangja
„a hatékonyabb, dinamikus, a lehető legkényelmesebb és a minél hosszabb távú kerékpározás, a sérülések elkerülése valamint a meglévő problémák korrigálása”
A BG Fit segítségével mi testre szabjuk kerékpárját, hogy Ön is merőben új élményként élhesse meg a kerékpározást.


A felmérés és a beállítások három fázisban történnek:
1, Előzetes beszélgetés az elérendő célokról, esetleges problémákról, anamnézis.
2, Fizikai állapotfelmérés. (lábstruktúra, csontok és izomzat, hajlékonyság, ajánlások esetleges korrekciókra)
3, A kerékpár beállítása.

A szolgáltatás bevezető áras díja 15.000 Ft.+ÁFA Kb. 3 óra.

További információkért, kérjük forduljon a az SBCU-n (Specialized Bicycle Component Universcity) akreditált szakembereinkhez.

A BG Fit szolgáltatás igénybevételéhez mindenképp előzetes időpont egyeztetés szükséges! Melyet az alábbi elérhetőségeken tehet meg:

+36 62/499-857
+36 20/491-3096

 


 

Munkatársaink

 KÉRDÉSED VAN? Keresd a Prolog Kerékpárüzlet munkatársait bizalommal: Dobó Attila, Veres Csaba, Varga Attila, Temesvári Márton